Udbrud v.301c

Udbrud v.301c

Hvad er meningen?

Idéen er at fortælle om mine interesser, dels digte og lidt omkring min foto interesse. Denne blog er til for at dele mine tidlige digte fra Digte.dk med jer. Det er stadig meget sparsomt med tekster (digte) da jeg skrev omkring 6000 digte/tekster på digte.dk i sin tid men foreløbig er det min første profil der ligger her og enkelte fra min profil nr. 2. Billedet ovenover er taget af mig, sommeren 2012 og er almindelig kællingetand.

Et digt om ugen

Opdaterings StatusPosted by Steffen Weiss Thu, January 14, 2016 12:57:45
Et digt hver fredag – 52 digte i 2016


Formålet er at skrive et digte om ugen i hele 2016. Digtet publiceres om fredagen iden kl. 20.00. I januar måned er digtene skrevet med tanke på en kvinde / mand jeg har elsket, jeg elsker, ville kunne elske eller kommer til at elske.

De skrives som en invitation til enhver der har lyst til at deltage. Det eneste krav er, at man lægger sig ind i konceptets ånd, deler på Facebook som link til sin blog eller som fuld tekst, samt at alle tagger hinanden gensidigt.
Hvis alt går vel, betyder det at vi hver fredag vil have rigtig meget poesi på mange forskellige menneskers Facebook-profiler, og en fredag med rigtig meget poesi, er en god fredag.


Louise Kristensen
Pia Valentin Sørensen
Steffen Weiss
Morten Ranum

Ønsker man at deltage sendes en besked til Morten Ranum – og det er aldrig for sent til tilmelde sig. Ved slutningen af hver måned aftales næste måneds tema i fællesskab.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.