Udbrud v.301c

Udbrud v.301c

Hvad er meningen?

Idéen er at fortælle om mine interesser, dels digte og lidt omkring min foto interesse. Denne blog er til for at dele mine tidlige digte fra Digte.dk med jer. Det er stadig meget sparsomt med tekster (digte) da jeg skrev omkring 6000 digte/tekster på digte.dk i sin tid men foreløbig er det min første profil der ligger her og enkelte fra min profil nr. 2. Billedet ovenover er taget af mig, sommeren 2012 og er almindelig kællingetand.

Envoi 01

Nye digtePosted by Steffen Weiss Thu, March 27, 2014 10:35:06
Hør/ det er som står du udenfor og banker på mine glasruder// Det er lydene af dine pulsslag der trommer på taget/ duften af/ endnu ikke tør maling/ på det ufærdige maleri der hænger efterladt/ på den ubehandlede væg// Lyt til stilheden du efterlod/ hængende i de små rum/ og i dem/ lugten af dit svigt// Jeg kan stadig erindre dine fodtrin på de uhøvlede gulve/ den dag du fløjtede/ hvad du troede var vores sang// Kan du se hvad jeg mener/ når dette digt/ vil være en uophørlig ordstrøm/ og jeg endnu ikke fik sagt hvad jeg egentlig ville?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.