Udbrud v.301c

Udbrud v.301c

Hvad er meningen?

Idéen er at fortælle om mine interesser, dels digte og lidt omkring min foto interesse. Denne blog er til for at dele mine tidlige digte fra Digte.dk med jer. Det er stadig meget sparsomt med tekster (digte) da jeg skrev omkring 6000 digte/tekster på digte.dk i sin tid men foreløbig er det min første profil der ligger her og enkelte fra min profil nr. 2. Billedet ovenover er taget af mig, sommeren 2012 og er almindelig kællingetand.

Tredje brev om elskende

Nye digtePosted by Steffen Weiss Tue, February 25, 2014 13:04:03
Du af alle ved jeg aldrig har været i stand til at foretage mig mere end en ting ad gangen, og nu står jeg her på stranden og forsøger at holde bølgerne tilbage i Vesterhavet, samtidig med jeg får sand i øjnene, umiddelbart en uoverkommelig opgave. Jeg har mod på at forsøge at løse den, men jeg har dig i tankerne hele tiden. Hvad foretager du dig nu hvor jeg gør Jylland usikker? Det er som om jeg konstant hører dig råbe mit navn i baggrunden, men det kan også være blæsten der spiller mig et pus?
Jeg skulle nok aldrig være rejst herover, der er mørkt hele tiden, jeg mangler din varme ved siden af mig, og når jeg endelig drømmer, er det alle mine dæmoner der står for enden af min seng og synger om dig.
Er det muligt du kan sende nogle kys i løbet af ugen, jeg er i et frygteligt underskud i øjeblikket, dem du gav mig med hjemmefra er ved at slippe op.
Lige nu er her ret tragisk, de eneste der er ude og lufte sig i dette vejr er hunde, drageflyvere og vindsurfere, jeg har prøvet at slå tiden ihjel med at bygge sandslotte og luftkasteller, og det eneste det munder ud i er et sagsanlæg fra Kommunen og at jeg bør indhente en byggetilladelse. Jeg var næsten færdig med det første sandslot, og skulle til at sende dig et telegram om at du bare kunne komme, men dagen efter havde entreprenøren fra Kommunen været forbi og fjernet mit projekt.
Jeg er desperat efter at se dig snart, jeg savner dine fugtige kys, varme omfavnelser og tiden sammen i sengen, det varer ikke længe før jeg mister besindelsen og lader mig indlægge, lægen har allerede sagt at han gerne vil hjælpe mig til at fremskynde processen, men jeg er meget i tvivl, så lige nu holder jeg mig til den stærke medicin og tankerne om os, håber at høre fra dig snart, jeg er ved at bygge diger lige nu, grunden jeg bygger på skyller væk hele tiden.  • Comments(0)//301c.smaaby.dk/#post453