Udbrud v.301c

Udbrud v.301c

Hvad er meningen?

Idéen er at fortælle om mine interesser, dels digte og lidt omkring min foto interesse. Denne blog er til for at dele mine tidlige digte fra Digte.dk med jer. Det er stadig meget sparsomt med tekster (digte) da jeg skrev omkring 6000 digte/tekster på digte.dk i sin tid men foreløbig er det min første profil der ligger her og enkelte fra min profil nr. 2. Billedet ovenover er taget af mig, sommeren 2012 og er almindelig kællingetand.

Andet brev om elskende

Nye digtePosted by Steffen Weiss Tue, February 25, 2014 11:15:38
Undskyld, jeg ved godt jeg fik forlagt vores kærlighed, nu er jeg imidlertid ankommet til Byernes By, og vil forsøge at se om det er her jeg skulle have lagt den. Her er stegende varmt, men der er ikke langt mellem vandhullerne, de er også i gadebilledet. Jeg har opholdt mig en del under jorden i de huler de har bygget, det er den letteste måde at komme rundt på, jeg kommer hurtigt frem hernede.
I går gjorde jeg holdt ved det kæmpe vandløb der løber gennem byen, her er der et fantastisk liv, på bænkene i solen sidder lokale elskende og taler om alle de kys de har delt gennem livet, nogle flere end andre.
Jeg har ledt bag alle de monumenter jeg er kommet forbi i løbet af dagen, der er stadig et utal tilbage, og jeg har stadig ikke fundet vores kærlighed, jeg er nu blevet klar over at det kommer til at vare noget længere før jeg returnerer hjem.
Jeg har besteget et højt tårn i dag, efter utallige anbefalinger fra de lokale, de mener at jo højere du kommer op i byen, jo bedre er udsigten til at finde kærligheden. Jeg må indrømme at udsigten er fantastisk, men er også blevet klar over at området er temmelig massivt bebygget, og at det vil være en umulighed at finde den smule kærlighed vi har mistet, i dette gedigne område.
Jeg er indtil nu kommet gennem fem arrondissementer, jeg har set på udstillingsvinduer som om jeg ikke havde bedre at foretage mig, men jeg har en fornemmelse af at vores kærlighed sagtens kunne ligge et sted som her, vi har jo ikke været helt tillukkede hvad det angår?
Jeg må hellere slutte nu og så vil jeg skrive igen når der kommer mere skred i eftersøgningen, jeg tror der stadig er lang vej før jeg genfinder vores kærlighed, hernede, i hvert fald.

  • Comments(0)//301c.smaaby.dk/#post452