Udbrud v.301c

Udbrud v.301c

Hvad er meningen?

Idéen er at fortælle om mine interesser, dels digte og lidt omkring min foto interesse. Denne blog er til for at dele mine tidlige digte fra Digte.dk med jer. Det er stadig meget sparsomt med tekster (digte) da jeg skrev omkring 6000 digte/tekster på digte.dk i sin tid men foreløbig er det min første profil der ligger her og enkelte fra min profil nr. 2. Billedet ovenover er taget af mig, sommeren 2012 og er almindelig kællingetand.

Første brev om elskende

Nye digtePosted by Steffen Weiss Tue, February 25, 2014 07:47:46
Lige nu plukker jeg fugletunger af buskene, igår havde jeg travlt med sommerfuglevinger, jeg elsker lette briser og fuglesang om vinteren.
Mine tanker kredsede om os, jeg vil holde et forår på, du tænker det samme? Regnen vil ikke slippe taget i haven, der er nye skud på vej, jeg passer godt på dem, de er jo en del af dig. Jeg holdt kun pause for at drikke den kop kaffe du efterlod på natbordet, jeg havde søvnige øjne da jeg var færdig i haven.
Jeg tog fotoalbummet frem, jeg havde brug for at genoplive nogle minder, da jeg nærkiggede så jeg kun hjerter på alle siderne, det virkede som om du gemte dig et sted bag.
Himlen har malet med farver jeg ikke kan beskrive, men flyvemaskinerne efterlader bremsespor tæt på skyerne, de et vist lige så benovede over synet.
Jeg har klædt mig på til en aften i dit selskab, synd du ikke kan se hvor godt jeg ser ud, men jeg vil beskrive det for dig i et kommende digt, fyldt med appelsinhud og lykkelige kys.
Jeg må hellere slutte her, papiret er ved at være gennemblødt og pennen har svært ved at afsætte spor på det. Jeg lader resten af ordene ligge til du kommer forbi igen, så slipper vi symfonierne løs og holder lidt om hinanden? Du vil have godt af at komme lidt ud, intet pres, jeg savner dig bare.

  • Comments(0)//301c.smaaby.dk/#post451